LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40

Përdoret për automjete me benzinë dhe naftë pa filtra për grimcat e ngurta naftë. Vaj motori modern me rrjedhë të lehtëdhe premium vaj për motorët me benzinë dhe naftë pa filtra grimcash (DPF). Kombinimi i vajrave bazë jokonvencionale në teknologjinë sintetike dhe teknologjinë më të fundit të aditivëve që garantojnë një vaj motorik i cili mbron në mënyrë të përsosur nga gërryerja, zvogëlon konsumimin e naftës dhe karburantit dhe mundëson lubrifikimin e shpejtë të motorit. Në varësi të rregullave të prodhuesit, intervalet e ndërrimit të vajit mund të arrihen deri në 40,000 km.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët modern me benzinë dhe naftë  me teknologji me shumë valvula, turbo mbushës dhe me ose pa ftohës të ajrit të kompresuar. Veçanërisht është i përshtatshëm për interval të gjatë të ndryshimit të vajit dhe kërkesave të larta të motorit. Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SN
  • BMW Longlife-01
  • MB-Freigabe 229.5
  • Porsche A40
  • Renault RN 0700
  • Renault RN 0710
  • VW 502 00
  • VW 505 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Chrysler MS-10725
 • Chrysler MS-10850
 • Fiat 9.55535-H2
 • Fiat 9.55535-M2
 • Fiat 9.55535-N2
 • Fiat 9.55535-Z2
 • Opel GM-LL-B-025
 • Peugeot Citroen (PSA) B71 2294
 • Peugeot Citroen (PSA) B71 2296

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Leichtlauf High Tech 5W-40 2327 1 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf High Tech 5W-40 8028 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Leichtlauf High Tech 5W-40 20899 1 l Canister plastic JP
Leichtlauf High Tech 5W-40 21237 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Leichtlauf High Tech 5W-40 2595 4 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf High Tech 5W-40 2328 5 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf High Tech 5W-40 8029 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Leichtlauf High Tech 5W-40 20900 5 l Canister plastic JP
Leichtlauf High Tech 5W-40 20668 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Leichtlauf High Tech 5W-40 3867 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Leichtlauf High Tech 5W-40 20927 20 l Canister plastic JP
Leichtlauf High Tech 5W-40 3868 60 l Drum sheet metal D-GB
Leichtlauf High Tech 5W-40 3869 205 l Drum sheet metal D-GB
Leichtlauf High Tech 5W-40 20731 1000 l Container USA AND CANADA (-EN-F-)

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.