LIQUI MOLY është marka më e mirë

Ashtu si libri i suksesshëm i Michael Ende “Jim Button and the Wild 13” i përket çdo dhome fëmijësh, LIQUI MOLY është tani një vend i fortë kur publikohen rezultatet e anketës vjetore të lexuesve – për të qenë më të saktë:

LIQUI MOLY është marka më e mirë në kategorinë e lubrifikantëve.

Këtë vit, LIQUI MOLY është fitues për të 13-tin herë radhazi. Jo “e egër”, por një gjë shumë e rëndësishme për ne.

Me sa duket, as ne nuk duhet ta lëmojmë imazhin tonë. Sepse LIQUI MOLY po shkëlqen fjalë për fjalë. Si në vitet e mëparshme, marka jonë shkëlqen edhe në një kategori tjetër:

Ndër specialistët e produkteve të kujdesit, ne zëmë vendin e dytë.

Ne dëshirojmë të shprehim falënderimet tona të përzemërta për të gjithë lexuesit e Auto Zeitung dhe Auto Zeitung Classic Cars për këto çmime të shkëlqyera!