Liqui Moly marka me e mire

LIQUI MOLY MARKA ME E MIRE PER TE DHJETIN VITE ME RADHE


Lubrifikantet Liqui Moly u renditen ne  vendin e pare per lexuesit e Auto Zeitung, dhe produktet e mirembajtjes u renditen ne vendin e dyte.Serisht lexuesit e revistes se automjeteve Auto Zeitung  votuan Liqui Moly marken numer nje ku ata do te blenin lubrifikantet per automjetet e tyre. Ne  u votuam  ne fillim si marka me e mire ne vitin 2011 dhe tani jemi marka me e mire per te dhjetin vite radhazi.Duket cudi por nuk mund te mesohesh me nje cminm te tille, perkundrazi, te jesh per te dhjete here ne radhen e pare  te zgjedhjeve te Auto Zeitung eshte dicka qe na ben shume  krenare. Falenderimi, mirenjohja shkone per te gjithe ata qe besuan dhe besojne tek ne duke na votuar  tha Günter Hiermaier Manaxher I deleguar.Kete here, rreth 650 000 lexues jane telefonuar pet te votuar marken me te mire ne sktorin e automjeteve . “ Ne e perdorim kete cmime ne etiketat tona, si menyre gjitheperfshirese ne masen e reklamimit dhe per me teper” tha Hiermaier

LIQUI MOLY eshte edhe nje here I pelqyeri I lexueseve per sa I perket  produkteve te mirembajtjes se automjeteve . Sikurse  ne vitet e meparshme jemi serisht ne vend te dyte ketu.

Günter Hiermaier:” Mbi te gjitha ne jemi  nje marke me lubrifikante per shumicen e lexueseve . Prandaj  eshte edhe me shume kenaqesi qe jemi ne vend te dyte ne kete kartegori. Kjo  tregon per cilesine e produkteve tona ne sektorin e mirembajtjes se automjeteve.

Nje gje eshte e sigurt “Liqui Moly” pavarsisht  gjerave do te vazhdoj te bej gjithecka per te mbajtur kete nivel cilesie dhe kenaqesie te klientitet .

Mezi presim te marim rezultatin e sondazhit per vitin 2021.