LIQUI MOLY në Kosovë

Marka më e mirë në klasën e saj është e pranishme në vendin tonë.

Importues dhe distributor i autorizuar i produkteve – LIQUI MOLY në Kosovë është kompania:

NT Global Plus

Ahmet Krasniqi 266

10000 Prishtina

Republic of Kosova

Office: +383 38 542 072

             +383 49 731 595

             +383 49 731 595

maxglobal@hotmail.com