LIQUID HAND CLEANER

Një agjent i butë për larjen e duarve dhe mbrojtjen e lëkurës me bazë miell druri. Është neutral për lëkurën dhe nuk përmban tretës. LIQUI MOLY pastruesja e duarve bazohet në materiale të rinovueshme.

Pastruesi i duarve LIQUI MOLY heq edhe ndotësit më të rëndë dhe papastërtitë si vajrat, yndyrnat dhe katranin, bitumin, nuancën dhe pa asnjë dëmtim të vetëm të lëkurës.

Kat. Nr:      3365

Përdorimi: Mund të përdoret përmes sistemit të dispenzuesit (pjesa nr. 3335) dhe mbajtëses së murit (pjesa nr. 3332) nga LIQUI MOLY. Në varësi të sistemit (doza e shpërndarësit), sasia e dozës së përafërt. 3 g ose 1 ml është e mjaftueshme. Fërkojeni tërësisht pastruesin e duarve në duar të thata derisa të shkrihet papastërtia. Pastaj shtoni pak ujë dhe lani plotësisht. Në fund, shpëlajini mirë duart tuaja dhe thajini ato.

Paketimi: 3 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.