LIQUID HAND CLEANING PASTE

Për larje të butë por të plotë të duarve. Heq çdo papastërti, si që është ngjyra, vaji ose pluhuri nga frenat. Është e butë për lëkurën dhe ekonomike për t’u përdorur. Nuk përmban bllokues. Është dermatologjikisht e testuar. Shpëlani tërësisht në duar të thata dhe më pas lajeni. Efekti optimal i pastrimit arrihet kur përdoret me kremin e arrës LM. Kat. nr. 3358 dhe me doreza të padukshme kat. nr.3356

Për pastrimin e duarve.

Kat. Nr:      3355

Përdorimi: Mund të përdoret përmes sistemit të shpërndarësit LM (pjesa nr. 3353).

Fërkoni tërësisht sasinë e shpërndarë të Liquid Hand-Wash Paste në duar të thata. Hiqeni papastërtinë nga lëkura dhe vazhdoni të lani me pak ujë. Pas kësaj, lani duart tuaja me shumë ujë. Pastaj thani duart tërësisht.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.