LIQUIFAST 1402

1K-PUR  është produkt riparimi i xhamit të përparmë me modul të lartë dhe veti jo përcjellëse. Ka për qëllim përdorimin e gjeneratës e re të ngjyrave themelore. Mund të përdoret pas 1.5 orësh nëse makina nuk ka ose ka një airbeg. Në rastin e dy airbegëve, duhet të prisni deri në dy orë.

Produkt për riparimin e xhamit të përparmë 1K-PUR, me veti normale përcjellëse. Cilësia e provuar OEM. Ngjitja e shpejtë dhe e fortë. Ka për qellim për t’u përdorur me gjeneratën e re të ngjyrave themelore. Mund të përdoret pas 1.5 orësh nëse makina nuk ka ose ka një airbeg. Në rastin e dy airbegëve, duhet të prisni deri në dy orë.

 

Për glazurë të drejtpërdrejtë të makinës të kombinuar me gjeneratën e re të ngjyrave themelore.

 

Përdorimi: 1. Agjent pastrimi

Sipërfaqet që do të lidhen duhet të jenë të thata dhe pa vaj, pluhur, yndyrë dhe mbetje të tjera të përlyera. Sipërfaqja e qelqit ose veshja qeramike duhet të pastrohet me Liquiclean ose agjent pastrimi dhe hollues, produkti Nr. 6130, dhe më pas me shkumën e pastrimit të qelqit produkti Nr. 1512. Gjithashtu, fllanxha e trupit të makinës ose pjesët e trupit të makinave të sapo ngjyrosura duhet të pastrohen në atë mënyrë. Ne ju rekomandojmë gjithashtu të pastroni rruazën ngjitëse të prerë me Liquiclean ose agjent pastrimi dhe hollues. Para se të aplikohet vulosja, ose para se të lidhet sipërfaqja e qelqit, sipërfaqja mbajtëse e pastruar duhet të jetë plotësisht e tharë.

  1. Prajmimi/aktivizimi i paneleve të qelqit të parafabrikuar

Active Primer është i nevojshëm për lyerjen e sipërfaqes mbajtëse, kur panelat e qelqit duhet të lidhen. Primer Active përfshihet në shpërndarjen e riparimit të panelit të xhamit i vendosur si shkop prej 10 ml. Para përdorimit, shkundni mirë Primer Active për të paktën 45 sekonda. Brenda zonës së lidhjes, Active Primer mund të aplikohet në mënyrë universale në sipërfaqen e qelqit të pastruar dhe në qeramikën për shtypje, në sipërfaqen e pastër të ngjyrosur të pjesëve të trupit të makinës të sapo ngjyrosura, në rruazat ngjitëse të mbetjeve të prera, si dhe në panele xhami të paraveshura (Veshje PUR dhe RIM). Aplikoni Primer Active me pakicë dhenë mënyrë të unifikuar (filmi i lagësht duhet të ketë një trashësi prej përafërsisht  0.05 mm). Sipërfaqja e lyer duhet të thahet përafërsisht 15 minuta para se të aplikohet ngjitësi i qelqit.

Nëse rruaza ngjitëse është shkurtuar më shumë se 6 orë më parë, një para-trajtim me Active Primer është i detyrueshëm.

Paketimi: 310 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.