LM 40 MULTI-PURPOSE SPRAY

Lubrifikon, pastron, heq ngecjen, mbron dhe trajton. Mban pjesët lëvizëse dhe kontribuon në funksionimin e tyre të qetë. Për shkak të vetive të tij të depërtimit ultra të larta, LM-40 arrin edhe në pjesët e paarritshme që kërkojnë vajosje. Ajo heq mbështjelljet që kanë ngecur për shkak të ndryshkut. Mbron nga ndryshku, korroyioni dhe mbron kromin te përbërësit.

Një produkt për shumë qëllime. Ky sprej multifunksional mund të përdoret në amvisëri, hobi, punëtori, automjete dhe industri. Përdoret për varet, çelësat, çelsat, çelsat, dorezat, kabllot, antenat e makinave dhe të ngjashme. Përdoret për menteshet, bravat, vidat, adapterat, ndërprerësit, dorëzat, mbështjellësit e kabllove dhe antenat e veturave e të tjera.

Kat. Nr:     3394

Përdorimi: Spërkatni zonën që do të trajtohet dhe lëreni atë të funskionojë.

Paketimi: 50 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.