LM 49 FLUID PASTE

Kombinimi thixotropik i lubrifikantëve i zhvilluar nga pasta për lubrifikim MoS2 e cila gjendet në treg. Kjo pastë ka një aplikim jashtëzakonisht të lehtë dhe për këtë arsye është veçanërisht e përshtatshme për t’u përdorur në punëtori. Bën ngjitje dhe mbajtje e shkëlqyeshme dhe jep mbrojtje maksimale nga korrozioni. Kjo pastë është shumë ekonomike për shkak të vetive të saj të jashtëzakonshme lubrifikuese dhe aplikimit universal.

 

Përdoret për montimin, riparimin dhe mirëmbajtjen e të gjithë përbërësve të makinës.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.