LM 497 COMPRESSOR OIL SAE 20W-20

Vaj sintetik për kompresorë i themeluar në diester – bazë. Testuar dhe aprovuar nga të gjithë prodhuesit e njohur të kompresorëve. Ai përmban një temperaturë të lartë të vetë-ndezjes. Stabiliteti i lartë i kundër oksidimit garanton lubrifikimin optimal.

Ky vaj është menduar për t’u përdorur në kompresorë me vidhos, rrotullues dhe pistoni. Mund të përdoret për lubrifikimin e cilindrave dhe sistemet e transmetimit motorik.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.