LONG-LIFE ENGINE OIL TRUCK FE 5W-30

Vaj i motorit krejtësisht sintetik për përdorim në të gjitha stinët dhe i projektuar posaçërisht për përdorimin e motorëve të rinj EURO II dhe EURO III si dhe për intervalet e ndërrimit të vajit të motorit në 120,000 km. Me vajra bazë hidrokarbonuar dhe PAO dhe një viskozitet SAE 5W-30, motorët mund të funksionojnë me ritme ekstremisht të ulët të fërkimit dhe në këtë mënyrë të zvogëlojnë ndjeshëm konsumin e karburantit. Përdorimi i teknologjisë më të lartë të aditivëve garanton gërrzerjen dhe harxhimin optimal të motorit që plotëson pritjet dhe kushtet e pritshme të kamionëve me naftë moderne.

Përdoret posaçërisht për kamionë me ngarkesë të lartë, motorët me naftë të gjenerimit (Euro II dhe Euro III), si dhe për intervalet jashtëzakonisht të gjata të zëvendësimit të naftës.

Miratimi:

 • ACEA E4
 • ACEA E7
 • API CI-4
 • Mack EO-N
 • MAN M 3277
 • MB-Freigabe 228.5
 • Kamionë Renault RLD-2
 • Scania LDF-3
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Caterpillar ECF-2
 • DAF HP1
 • DAF HP2
 • IVECO 18-1804 TFE
 • Mack EO-M Plus
 • Lloji MTU 3
 • Kamionë Renault RLD
 • Kamionë Renault RXD

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Long-life engine oil Truck FE 5W-30 2383 20 l Canister plastic D-GB
Long-life engine oil Truck FE 5W-30 2311 60 l Drum sheet metal D-GB
Long-life engine oil Truck FE 5W-30 2384 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.