LONGTIME HIGH TECH 5W-30

Vaj motori me cilësi të lartë dhe teknologjia më e fundit që mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Është një kombinim i vajrave jokonvencionale që kanë ardhur si rezultat i teknologjisë  sintetike dhe përparimet e fundit në teknologjinë e zhvillimit të aditivëve. Ky vaj jep mbrojtje të shkëlqyeshme motorit dhe zvogëlon konsumimin e vajit dhe karburantit, ndërsa siguron shpërndarjen e menjëhershme të vajit në të gjithë motorin.

Ky vaj është optimal për motorët modern me benzinë dhe naftë me teknologji me shumë valvula, Valvetronic dhe turbo mbushës (me ose pa ndërmjet ftohës – intercooler). Veçanërisht është i përshtatshëm për situatat kur arrihen distanca më të gjata ndërmjet  ndërrimeve të naftës dhe kushteve ekstreme të funksionimit të motorit.

Miratimi:

  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • MB-Freigabe 229.51
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Fiat 9.55535-S3
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • MB 229.31

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Longtime High Tech 5W-30 9506 1 l Canister plastic Booklet
Longtime High Tech 5W-30 1144 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Longtime High Tech 5W-30 9507 5 l Canister plastic Booklet
Longtime High Tech 5W-30 21233 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Longtime High Tech 5W-30 1138 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Longtime High Tech 5W-30 1139 60 l Drum sheet metal D-GB
Longtime High Tech 5W-30 1140 205 l Drum sheet metal D-GB
Longtime High Tech 5W-30 1146 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.