LUBRICANT FIX

Schmier Fix është një pastë e tejdukshme me ngjitje jashtëzakonisht të lartë, rezistencë të lartë të ujit, dhe përdoret në punëtori, garazhe, shtëpi, praktikohet si hobi, si dhe në kopshte. Jep mbrojtje jashtëzakonisht të mirë kundër konsumit, gërryerjes, korrozionit dhe oksidimit. Ka veti të jashtëzakonshme në zvogëlimin e fërkimit. Rezistent ndaj ujit të nxehtë si dhe kripës së detit. Shënuar në përputhje me DIN 51502 K1 G-30.]

Yndyrë universale për automjete motorike, pajisje pune dhe makineri bujqësore. Ndiqni udhëzimet e makinës kur përdorni këtë produkt.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.