MARINE 2T DFI MOTOR OIL

Rekomanduar dhe testuar për Evinrude E-Tec si dhe për motorët me 2 goditje Mercury DFI-2. Gjithashtu jashtëzakonisht i përshtatshëm për të gjithë motorët me dy goditje dhe DFI me dy goditje. I përshtatshëm për vajosje të përzier dhe të ndarë.

Vaj motori me dy nivele gjysëm sintetike me performancë të lartë i zhvilluar posaçërisht për sektorin detar. Përshtatur posaçërisht me kërkesat e larta të gjeneratës më të fundit të motorëve me injeksion direkt. Siguron lubrifikimin optimal edhe në temperatura të larta të funksionimit dhe siguron pastërtinë maksimale të motorit dhe pistonit. Djegia me tym të ulët. Me performancë TC-W3.

 • Miratimi:
  • NMMA TC-W3®

  LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • Evinrude E-TecEngines
  • ISO L-EGC
  • ISO L-EGD
  • JASO FC
  • JASO FD
  • Mercury DFI 2 stroke Engines

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
Marine 2T DFI Motor Oil 25063 5 l Canister plastic BOOKLET
Marine 2T DFI Motor Oil 25064 20 l Canister plastic D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.