MARINE 4T MOTOR OIL 10W-30

Për motorët e brendshëm dhe të jashtëm. Miratuar nga certifikimi NMMA FC-W® për motorët e Evinrude, Honda, Johnson, Mercury, Suzuki, Tohatsu dhe Yamaha.

Vaj motori me fërkim të ulët të performancës së lartë bazuar në teknologjinë sintetike me aditivë detarë të formuluar posaçërisht për mbrojtje të shtuar nga gërryerja dhe vetitë mbrojtëse më të mira. Siguron depërtim të shpejtë të naftës në motor dhe turbo mbushës. Me mbrojtje optimale ndaj konsumimit. Tejkalon kërkesat e prodhuesve kryesorë të motorit. Testuar në motorë me konvertues katalitik dhe turbo mbushës.

Miratimi:

  • API SL
  • NMMA FC-W®

 

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
Marine 4T Motor Oil 10W-30 25022 1 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-30 25023 5 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-30 25024 20 l Canister plastic D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-30 25025 60 l Drum sheet metal D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-30 25074 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.