MARINE FULLY SYNTHETIC 2T MOTOR OIL

Për motorët me dy takte të anijeve me ftohje ajri dhe uji të ftohur me sisteme vajosjeje të veçantë dhe të paracaktuar. Produkt i shkëlqyeshëm i formuluar për motorët me performancë të lartë. Biodegradueshëm (CEC L-33-T-82 Test: 80% në 21 ditë).

Vaj me motor sintetik plotësisht i performancës së lartë për motorët me 2 takte.  Vajrat themelorë me cilësi të lartë dhe aditivët e formuluar posaçërisht ofrojnë lubrifikim të shkëlqyeshëm, besueshmëri të shkëlqyeshme dhe mbrojtje të shkëlqyeshme kundër konsumimit. Me performancën e nivelit TC-W3.

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • NMMA TC-W3

Variantet e produktit:

Name SKU Bundle languages
Marine 2T Motor Oil 25021 1 l Canister plastic BOOKLET

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.