MARINE UNIVERSAL-CLEANER

Pastrues univerzal i varkave. Karakteristikat e veçanta të këtij produkti garantojnë heqjen e të gjitha papastërtive të zakonshme nga anijet, të tilla si algat, vaji dhe yndyrat, pikat e shpendëve, mbeturinat e insekteve, kuvertën dhe bagazhin e barkave. Ky produkt është i biodegradueshëm sipas përcaktimit të ligjit gjerman për detergjentë dhe mjete pastrimi (WRMG).

Përdoret për pastrimin dhe largimin e papastërtisë nga anijet.

 

Kat. Nr: 2504

Përdorimi: Spërkatni pastruesin hollësisht dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqe dhe, duke aplikuar një minimum presioni, përhapeni atë mbi sipërfaqe me një sfungjer ose furçë. Përdorni ujë të pastër për të larë mbeturinat e tretura dhe mbetjet më të pastra. Nëse përdoret siç duhet, produkti nuk do të sulmojë plastika të tilla si plastikë të përforcuar me fije qelqi, dru të pikturuar, gomë, ngjyrë, tekstil, qelq ose metale.

Paketimi: 1 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.