Marka më e mirë

LIQUI MOLY perseri numri 1

Per dekada me radhe marka e vajit e prodhuar ne gjermani eshte nje recete suksesi

Per vite me radhe , per ne ka patur vetem nje drejtim dhe ai drejtim eshte te ngrihemi sa me lart. si rritjen e cilsesise te produkteve tona ashtu dhe popullaritetin e markes soneDhe kjo ndoshta eshte arsyeja se perse lexuesit e revistave kryesore mbi makinat perseri na kane votuar ne si marka me e mire gjermane e lubrifikanteve per vitin 2021 ne revisten per automotor dhe sporte  AUTO ZEITUNG duke u shpallur perseri per heren e 11 radhazi.

Ne AUTO ZEITUNG ne perseri shkelqejme ne vendin e dyte ne kategorine per produktet e mirembajtjes dhe kujdesit ndaj mjeteve.

Eshte nje nder i vecante per ne ndaj ne duam qe te percjellim falenderimet me te vecanta per partneret tane dhe klinetet tane, ndaj te gjitheve ju.

Sepse vetem se bashku ne mund tia arrijme qellimit tone. 

Ernst Prost