MICROFIBER CLOTH

Leckë speciale me mikro fibër e krijuar për të pastruar të gjitha llojet e sipërfaqeve pa përdorimin e kimikateve.

Është menduar për pastrimin e sipërfaqeve të ndjeshme pa përdorimin e ndonjë kimikati.

Kat. Nr:    1651

Përdorimi: Pastroni sipërfaqen e ndotur me leckë të lagur mikrofibër. Shpëlani leckën e mikrofibrit disa herë në ujë të pastër dhe të ngrohtë. Kur lustroni me dorë  me produkte të kujdesit, përdorni lëvizje rrethore dhe presion të lehtë me leckën e thatë të mikrofibrit për të arritur në fund një sipërfaqe me shkëlqim.

Paketimi: 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.