MOLYGEN 15W 50

Është një vaj motori me cilësi të lartë i destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat esencialë të testuar dhe teknologjia e zhvillimit të aditivëve, si dhe aditivët specialë Molygen, rezultojnë në vaj optimal të motorit, të aftë të përballojë çdo ngarkesë të cilës i nënshtrohen motorët modern të benzinës dhe naftë, me ose pa katalizatorë dhe turbo mbushës. LIQUI MOLY 15 50 është një lubrifikant ideal për të parandaluar në mënyrë të sigurtë formimin e shtresave, zvogëlimin e humbjeve për shkak të fërkimit ne motor dhe jep sigurim optimal për konsumimin dhe gërryerjen e motorit.

LIQUI MOLY Molygen SAE 15W-50 rekomandohet për përdorim në motorët me benzinë dhe naftë, si dhe motorët me turbo mbushës dhe katalizatorë.

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API SJ
  • MB 229.1
  • VW 501 01
  • VW 505 00

Variantet e produktit

Emri No Paketimi languages
Molygen 15W-50 2538 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Molygen 15W-50 2539 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.