MoS2 15W 40

Vaj motori i projektuar për përdorim gjatë gjithë vitit dhe i formuluar në përputhje me zhvillimet më të fundit teknologjike. Vajrat bazë të përzgjedhur të kombinuar me disulfidin Molybden (MoS2) kanë rezultuar në vaj motori që garanton lubrifikim optimal në kushte ekstreme të funksionimit dhe për periudha më të gjata midis dy ndryshimeve të vajit.

Vaj motori për motorët me benzinë dhe naftë me turbo mbushës. Veçanërisht i përshtatshëm për situatat kur ka një periudhë më të gjatë midis dy ndryshimeve të vajit dhe për kushte ekstreme të motorit.

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
MoS2 Low-Friction 15W-40 2570 1 l Canister plastic BOOKLET
MoS2 Low-Friction 15W-40 1932 1 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Low-Friction 15W-40 2631 4 l Canister plastic BOOKLET
MoS2 Low-Friction 15W-40 1949 4 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Low-Friction 15W-40 2571 5 l Canister plastic BOOKLET
MoS2 Low-Friction 15W-40 1933 5 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Low-Friction 15W-40 2572 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
MoS2 Low-Friction 15W-40 2573 60 l Drum sheet metal D-GB
MoS2 Low-Friction 15W-40 2574 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.