MOS2 LEICHTLAUF 10W 40

Lubrifikuesi MoS2 formon një shtresë të aftë të durojë ngarkesa të larta dhe të zvogëlojë fërkimin në të gjitha pjesët lëvizëse. Zvogëlon rezistencën dhe fërkimin dhe lejon që motori të punojë lirshëm. Ky produkt kursen energji dhe në kushte ekstreme. Garancitë e kursimit të energjisë MoS2 janë si më poshtë: ul ndjeshëm konsumimin e karburantit dhe vajit. Ul ndjeshëm harxhimin e motorit, më pak prishje dhe ka veti më të mira të vajosjes. Ky vaj është rezistent ndaj plakjes dhe ka një viskozitet të qëndrueshëm. Ka cilësi të mira gjatë starti të ftohtë të motorit dhe nivel të lartë të besimit gjatë funskionimit. Parandalon formimin e llumit. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë, me një shkallë të lartë të harxhimit apo gërryerjes së motorit.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
MoS2 Leichtlauf 10W-40 2626 1 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1930 1 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 6948 4 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1917 4 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 2184 5 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1931 5 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 21253 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1089 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1090 60 l Drum sheet metal D-GB
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1094 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.