MOTORBIKE 2T BIKE-ADDITIVE

Shkrin llumin që gjendet në hapjet hyrëse dhe dalëse si dhe të  karburatorit. Mbron sistemin nga korrozioni. Kontribuon në uljen e vlerave të lëshimit të gazrave dhe nivel më të ulëta të konsumit të karburantit. Është  miqësor me mjedisin jetësorë. Motor i pastër është gjithashtu forca e tij më e madhe. Produkti është kompatibil me motorët me katalizatorë.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me 2 goditje, me sistem lubrifikimi të përzier ose të veçantë.

 

Kat nr 1582
Përdorimi Rrit performancën e motorit. Heq depozitat në sistemin e karburantit dhe në portet e marrjes dhe shkarkimit dhe parandalon formimin e ri. Mbron të gjithë sistemin e karburantit nga gërryerja. I testuar. Motorët e pastër kanë nevojë për më pak karburant dhe zvogëlojnë emetimet.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.