MOTORBIKE 2T SYNTH SCOOTER STREET RACE

Zvogëlon tymin në sistemin dhe mban të pastër motorin dhe kandelat. Parandalon formimin e shtresave të karbonit në sistemin e shkarkimit. Për lubrifikim optimal të motorit. Me JASO FC, Global Category GD, Piaggio GI.

Për lubrifikimin e veçantë dhe të përzier të motorëve me 2 goditje të ftohur nga uji ose ajri. Vetë-përzierje deri në 1: 100, në përputhje me udhëzimet e prodhuesit të motorit.

Miratimi:

    • API TC
    • Husqvarna
    • ISO L-EGD
    • JASO FD

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Motorbike 2T Synth Scooter Street Race 1053 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 2T Synth Scooter Street Race 1054 20 l Canister plastic D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.