MOTORBIKE 4T 10W-40 SCOOTER

Vaj mineral me cilësi të lartë, veçanërisht i përshtatshëm per t’u përdor në motorët modern me 4 goditje, skuterë. Garanton lubrifikimin optimal dhe nën temperaturat më të larta. Redukton konsumimin  e vajit.

Vaj motori për motorë me 4 goditje.

Miratimi

    • ACEA A3
    • API SG
    • API SJ

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 1618 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 1758 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 21244 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.