MOTORBIKE 4T SYNTH 10W-50 STREET RACE

Lubrifikim optimal edhe në kushte ekstreme të funksionimit të motorit. Veçanërisht i përshtatshëm për motorin me rrotullime të lartë. Lubrifikim i sigurt dhe në temperaturat shumë të larta. Gjithashtu i përshtatshëm për t’u përdorur te motorët me friksion të lagur. I përshtatshëm për motorët garues dhe motoçikleta të tjera. Testuar për katalizatorë.

Optimale për motoçikleta me 4 goditje, me ngarkesë të lartë dhe motoçikleta garuese. Ky vaj mund të përzihet dhe është i pajtueshëm me vajrat motorike në treg.

Miratimi:

    • API SN
    • JASO MA2

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1502 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1751 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 3982 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1686 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 7508 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1567 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 20852 20 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1564 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1569 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.