MOTORBIKE 4T SYNTH 10W-60 STREET RACE

Vaj motori për motorë sportivë me 4 goditje me ngarkesë të lartë. Testuar në motorët garues. Për vajosje optimale të motorit nën ngarkesa të larta në shinat garuese dhe në kushte ekstreme. Ky vaj siguron mbrojtje maksimale ndaj konsumimit  dhe gërryerjes edhe në rrugët publike.

Për motorë me ngarkesë të lartë dhe motorët e zakonshëm. Përmirëson dhe kontribuon në pastërtinë  e jashtëzakonshme të motorit.

Miratimi:

    • API SL
    • JASO MA2

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1525 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 20853 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1687 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1527 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 2724 60 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.