MULTIPURPOSE GREASE

Yndyra e sapunit të litiumit është e prodhuar për lubrifikimin e kushinetave të zakonshëm dhe të fijeve nën presion normal dhe temperaturë normale ose të lartë. Paleta e gjerë e temperaturave të funksionimit dhe rezistencës së lartë të ujit. Kjo është yndyrë që mund të përdoret si yndyrë universale për automjetet motorike dhe si yndyrë e përgjithshme për makineri. Lubrifikimi afatgjatë është i garantuar për shkak të materialeve bazike të përzgjedhur dhe aditivëve. I shënuar nga DIN 51502 K2K-30.

Siç ndodh me yndyrnat e lëngshme, udhëzimet e funksionimit për sistemet e transmetimit dhe kushinetave duhet të respektohen. Kjo yndyrë rekomandohet veçanërisht për sistemet e vajosjes qendrore HGV.

Variantet e produktit

SKU Bundle languages
Multipurpose Grease 3552 400 g Cartridge plastic D-GB-I-E-P
Multipurpose Grease 1833 400 g Cartridge plastic D-NL-F-GR-ARAB
Multipurpose Grease 7562 400 g Cartridge plastic D-RUS-UA
Multipurpose Grease 3553 1 kg Can sheet metal D-GB-I-E-P
Multipurpose Grease 1834 1 kg Can sheet metal D-NL-F-GR-ARAB
Multipurpose Grease 3554 5 kg Bucket plastic D-GB
Multipurpose Grease 3555 25 kg Bucket plastic D-GB
Multipurpose Grease 3556 50 kg Bucket sheet metal D-GB
Multipurpose Grease 3557 180 kg Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.