NOVA SUPER 15W 40

Vaj i multifunksional i motorit. Mbron nga konsumimi dhe garanton siguri gjatë lubrifikimit të motorit. Prania e lartë e aditivëve në këtë vaj garanton lubrifikimin e mirë. Mund të përzihet me vajra motorike HD.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit, për motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

 • ACEA A2
 • ACEA B3
 • ACEA E2
 • API SJ
 • API CF-4
 • Allison C4
 • MIL-L 2104 E
 • MIL-L 46152 D
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 271
 • MB 228.1
 • MTU Typ 1

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Nova Super 15W-40 1428 1 l Canister plastic D
Nova Super 15W-40 1426 5 l Canister plastic D
Nova Super 15W-40 1432 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Nova Super 15W-40 1418 60 l Drum sheet metal D-GB
Nova Super 15W-40 1430 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.