Oil Additiv

Lubrifikanti MoS2 synon të zvogëlojë fërkimin, formon shtresë që reziston presionin e lartë në të gjitha sipërfaqet në të cilat ndodh fërkimi dhe në sipërfaqet e rrëshqitshme. E gjithë kjo rezulton me kursime të rëndësishme në konsumimin e naftës dhe karburantit, një reduktim i dukshëm i konsumimit të pjesëve motorike, më pak defekte, formimin e cilësive lubrifikuese në rast nevoje. Është testuar në katalizatorë dhe përbërjet turbo.

Shtojeni në vajin e ri për motor me benzinë ose me naftë. Mund të përzihet me çdo vaj motorik të disponueshëm në treg.

Kat. Nr 8352
Shtoni 50 ml për 1 litër vaj motorik
Përmbajtja  125 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.