ONE FOR ALL DEEP TREATMENT

Ky produkt përdoret në mënyrë universale për të gjitha llojet e pastrimit, mbrojtjes dhe kujdesit, dhe mund të përdoret në automjete motorike, për hobi si në shtëpi ashtu edhe në kopsht. Përqendrimi i lartë i këtij preparati për trajtim të thelluar u jep shkëlqim mat të përhershëm atyre përbërësve plastikë që kanë humbur prej kohësh shkëlqimin e tyre origjinal. Trajtimi i thelluar largon papastërtinë, pluhurin dhe ujin dhe siguron mbrojtje afatgjatë.

Pastron, ushqen dhe mbron panelin e kontrollit, vatat e dyerve prej gome, parakolpet plastike, mobiljet e kopshteve, i plotëson materialet prej druri, lëkure, korniza dritaresh dhe strehat plastike. Përdorimi i rregullt i këtij produkti zgjat jetën e pajisjeve dhe i jep asaj një shkëlqim si me qenë e re.

Kat nr : 1650

Përdorimi: Më parë pastroni pjesët që do të trajtohen. Shkundeni shumë One-for-all Deep Treatment përpara përdorimit. Pastaj aplikoni në mënyrë të barabartë në një leckë të butë ose sfungjer dhe fërkoni butësisht në sipërfaqe. Nëse është e nevojshme, fshij përsëri duke përdorur një leckë të thatë. Zbatimi i rregullt jep rezultate optimale.

Për shkak të rrezikut të rrëshqitjes, nuk është i përshtatshëm për rrotat e drejtimit, pedalet, sipërfaqet e sediljeve, butonat e levës së marshit ose gomat e motoçikletave. Mos e spërkatni sistemin e frenave.

Paketimi : 250 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.