Petrol stabilizer

Kombinimi i agjentëve për mbrojtje nga korrozioni, shtresimi dhe plakja e karburantit. Kontribuon në dimërimin më të lehtë të kositëseve të lëndinave, sharrave elektrike, rrotave të motorëve dhe të gjithë motorëve të tjerë me 2 goditje dhe 4 goditje benzinë. Magazinimi dhe dimërimi i kositësve të lëndinëve dhe pajisjeve të tjera motorike.

Каt nr. 5107
Perdorimi 25 ml (shtuar nga pajisja dozuese) është e mjaftueshme për të ruajtur 5 litra karburant. Para se ta futni në magazinë, shtoni sasinë e duhur në rezervuar dhe drejtoni motorin përafërsisht. 10 minuta.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për benzinë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.