Petrol system care

Kombinim mjaft efektiv i agjentëve për të mbrojtur të gjitha llojet e sistemit të injeksionit të benzinës. Mbron harxhimin e motorit, nga korozioni dhe llumet e benzinës.

Trajtimi parandalues për automjetet me sistem të integruar të injeksionit të benzinës.

Кat nr 5108
Përdorimi Për mirëmbajtjen parandaluese, shtoni në rezervuarin e karburantit çdo 2.000 km. Produkti përzihet automatikisht me karburantin. Një paketë prej 300 ml është e mjaftueshme për 75 litra karburant. Me efekt afatgjatë.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.