POLISH AND WAX

Pastron, lustron dhe jep një shkëlqim të jashtëzakonshëm vetë me një hap. Me një mbrojtje jashtëzakonisht të gjatë. Për shkëlqim të lartë. Përdorimi i rregullt i këtij produkti kontribuon në rezultate optimale. Mund të përdoret në makinat për lustrim.

Rekomandohet për rivendosjen e shkëlqimit të ngjyrave të zakonshme dhe metalike.

Kat. Nr: 1467

Përdorimi: Së pari, pastroni plotësisht sipërfaqet që do të lustrohen dhe thajini ato me kujdes. Shkundni Wax & Polish fuqishëm përpara se të përdorni dhe derdhni sipër një lecke të butë, leckë lustrimi ose sfungjeri. Aplikoni hollësisht dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e mgjyrosur duke përdorur lëvizje rrethore dhe presion të lehtë. Trajtoni vetëm një seksion në të njëjtën kohë. Lejoni Wax and Polish të thahet derisa të formojnë një shtresë mat. Hiqeni këtë dhe lyeni duke përdorur një leckë të pastër dhe të thatë. Mos përdorni nën nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të ngrohta të bojës. Zbatimi i rregullt jep rezultate optimale. Midis trajtimeve, përdorni Liqui Moly Hard Wax.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.