PRO-LINE DIESEL SYSTEM CLEANER

Zvogëlon sasinë e shkarkimit të gazrave dhe përmirëson përqendrimin e gazrave të shkarkuar para testimit të tyre. Është testuar me sukses të lartë në testet ndërkombëtare të provave. Pastron injektorët dhe tërë sistemin e karburantit nga depozitat e papastërtisë. Ai parandalon që gjilpërat e injektorëve të mbyllen dhe të formojnë një rrëshirë në majë. Përmirëson procesin e djegies dhe motori rifiton forcën e tij origjinale.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me injeksion dhe turbo motorët. Shkrin depozitat e papastërtisë. Gati për t’u përdorur. Përdoret pa u tretur.

 

Kat nr 5156
Përdorimi Shtoni në rezervuar gjatë çdo kontrolli dhe pasi keni kryer riparime në sistemin e karburantit. Për të eleminuar problemet, ne rekomandojmë përzierjen e sistemit për pastrimin e naftës me karburant gjatë mbushjes për një periudhe prej afro 2,000 km.

Përmbajtja është e mjaftueshme për maksimum 70 litra karburant.

Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.