PRO-LINE GEAR OIL ADDITIVE

Është dëshmuar se ky produkt ul temperaturën e funksionimit dhe zvogëlon konsumimin. Siguron funksionim më të qetë dhe efikasitet të rritur për shkak të efektit që ka në sipërfaqen e dhëmbëzorëve. Rekomandohet për marshet manuale dhe marshet diferenciale.

Rekomandohet për përdorim me marshe manuale, transmetime dhe diferenciale. Mund të përdoret gjithashtu me pajisje servo mekanike.

 

Kat nr 5198
Perdorimi Shtoni Pro-Line Gear Oil Additive në vajin e dhëmbëzorëve – përzierja bëhet automatikisht përderisa është duke punuar. Produkti është i përshtatshëm si për vajrat e dhëmbëzorëve minerale ashtu dhe ato sintetike. Një tub është i mjaftueshëm për deri në 15 litra vaj për dhëmbëzorë (korrespondon me një përqendrim prej 1%). Në raste problematike, ne rekomandojmë të shtoni një dozë 2% në vajin e dhëmbëzorëve.
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.