Pro line JC D.I.C

Ky produkt është për pajisjet JetClean. Zvogëlon sasinë e ndotësve të emetuar dhe përmirëson përqendrimin e tymit përpara se të testoni lëshimin e gazrave. Testuar me sukses dhe në përputhje me sistemin ndërkombëtar të testimit të provave. Pastron gjilpërat  e injeksionit dhe mban të pastër gjithë sistemin e karburantit dhe pa shtresa. Parandalon ngjyrosjen dhe formimin e rrëshirës në gjilpërat e injeksionit. Përmirëson procesin e djegies dhe rikthen fuqinë origjinale të motorit.

Është i përshtatshëm për të gjithë motorët me injeksion dhe turbo motorët. Gati për t’u përdorur. Përdoret  vetëm në gjendje të papërzier.

 

Kat nr 5154
Perdorimi Gati për përdorim për mbushjen e pandreqshme të pajisjeve JetClean. Një përshkrim i hollësishëm i aplikacionit është dhënë në udhëzimet për përdorim për pajisjet JetClean.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.