Pro line Jet Clean S.C.K

Koncentrat  për pajisjen JetClean. E zvogëlon sasinë e emetimeve të CO dhe HC dhe përmirëson vlerat përpara tesimit të lëshimit të gazrave. Testuar me sukses dhe në përputhje me sistemin ndërkombëtar të testimit të provave. Ai eliminon problemet e ndezjes së ftohtë, funksionimit të parregullt në minimum, reagime të ngadalta të shtimit të gazit, humbjes së fuqisë dhe vlerave të larta të ndotësve gjatë lëshimi të gazrave.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e motorëve me benzinë dhe sistemet e injeksionit të benzinës. Mbushni JetClean me më së shumti 4,5 litra benzinë pa plumb dhe 500 ml Petrol System Intensive koncentrat në mjetet për pastrim.

 

Каt nr. 5152
Perdorimi Përzieni përmbajtjen e kanaçes (500 ml) me 4.5 l karburant me cilësi të lartë, premium të një cilësie të lartë në një kanaçe të gazit të pastër. Mbushni përzierjen e përfunduar të materieve të pastrimit në rezervuarin e pajisjes përkatëse JetClean. Një përshkrim i hollësishëm i aplikacionit është dhënë në udhëzimet për përdorim për pajisjet JetClean.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.