Pro line oil loss stop

Rimbush gishtat prej gome dhe plastike dhe kështu zvogëlon konsumimin e vajit përmes unazave dhe udhëzuesve të valvulave. Parandalon humbjen e viskozitetit të naftës, dhe kështu formimi i njollave të naftës në rrugë dhe në garazhe, është i përputhshëm me të gjitha vajrat e motorit.

Mund të përdoret në motorët me benzinë dhe me naftë.

 

Кat nr 5182
Përdorimi Përmbajtja e kanaçes (1 litër) është e mjaftueshme për deri në 15 litra vaj motorik. Produkti mund të shtohet në çdo kohë. Pasi të keni shtuar, drejtoni motorin deri sa të ngrohet ose drejtoni automjetin. Ngjitja bëhet së pari pas rreth 600 – 800 km ngarje. Për të garantuar një efekt të qëndrueshëm, ju rekomandojmë të shtoni Pro-Line Oil Leak Stop pas çdo ndryshimi të vajit.

Shënim: Jo i përshtatshëm për t’u përdorur në motoçikleta me lidhëze të lagëta

Përmbajtjа 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.