Pro line Radiator cleaner

Ky produkt është koncentrat i zhvilluar posaçërisht për pastrimin e të gjitha sistemeve të ftohjes përfshirë automjetet motorike. Shkrin llumin e ngjitur dhe vajrat në sistemin ftohës, në sistemin e ngrohjes dhe motorëve.

Është i përshtatshëm për të gjitha sistemet e ftohjes së ujit të automjeteve, autobusëve dhe kamionëve.

 

Кат бр 5189
Përdorimi Shtoni përmbajtjen në ujin ftohës. Drejtoni sistemin e ngrohjes. Në varësi të shkallës së ndotjes, lëreni motorin të punojë afërsisht 10 deri në 30 minuta. Kullojeni pastruesin dhe nxirrni sistemin e ftohjes me ujë. Mbushni sistemin e ftohjes sipas udhëzimeve të prodhuesit. Përmbajtja do të trajtojë deri në 50 litra ftohës.

 

Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.