Pro line Radiator stop lеак

Ndonjëherë është shumë e vështirë të zbulohen rrjedhje të vogla, nyje të dobëta dhe çarje të vogla në sistemin e ftohjes. Ky produkt menjëherë dhe plotësisht mbyll mungesa të tilla. Mbron dhomën e djegies nga depërtimi i ujit. Është kompatibil me të gjithë ftohësit dhe antifrizin.

Për të gjitha sistemet e ftohjes dhe ngrohjes me dhe pa filtra. I përshtatshëm me ftohës alumini dhe plastikë.

 

Kat nr 5178
Perdorimi Shkundni mirë përpara përdorimit. Shtoni përmbajtje në sistemin e ftohjes. Filloni ngrohësin. Pastaj drejtoni mjetin për të paktën 10 minuta. Përmbajtja do të trajtojë deri në 40 litra ftohës.
Përmbajtja: 250 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.