PRO-LINE THROTTLE VALVE CLEANER

Tretës aktiv special për pastrimin e papastërtive dhe depozitave të zakonshme të formuara rreth valvulës thithëse për ajër dhe karburant. Shkrin dhe largon të gjitha llojet e depozitave yndyrore dhe ndotësve si vaji, rrëshira etj. Pastron gjithashtu gjilpërat e injeksionit dhe përbërësit e brendshëm. Kontribuon në një performancë më të mirë të të gjitha pjesëve lëvizëse të motorit dhe zvogëlon konsumimin e karburantit.

Për pastrimin e papastërtive dhe depozitave të formuara rreth valvulës thithëse për ajër dhe karburant.

 

Кat nr 5111
Употреба Krijoni hyrje të drejtpërdrejtë në valvulën e thithjes. Ndizeni motorin për të filluar pastrimin. Nëse motori nuk mund të ruajë shpejtësinë me tubin e hyrjes të hequr ose nuk mund të fillohet, shkëputni prizën nga njehsori i masës së ajrit me ndezjen e fikur. Në këtë rast, defekti i ruajtur duhet të fshihet nga njësia e kontrollit të motorit pas pastrimit duke përdorur një pajisje të përshtatshme diagnostikuese dhe matësi i masës së ajrit duhet të mësohet përsëri nëse është e nevojshme. Spërkatni pastruesin e valvulave të thithjes në të gjithë zonën e valvulës së bishtit të automjetit me shpejtësi të mesme (min. 2000 revolucione) përmes sondës e llakit. Nëse gjatë aplikimit ndodh një luhatje e shpejtësisë prej më shumë se 1.000 revolucioneve, është e rëndësishme të shkurtoni intervalet e llakit. Sigurohuni që pastruesi i valvulave të thithjes nuk bie në kontakt me njehsorin e masës së ajrit ose përbërësit e ngjyrosur. Në rastin e depozitave kokëfortë në valvulën e piramës, në manifoldin e marrjes ose në valvulat e thithjes, pastrimi mund të përsëritet me një kanaçe të dytë. Pas përdorimit, lejoni që motori të funksionojë për rreth 20 sekonda në min. 2,000 revolucione për të djegur mbetjet e mbetura në sistemin e marrjes.
Përmbajtja 400 ml
Paketimi 6
Lllojl Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.