RAPID CLEANER (SPRAY)

Ky produkt punën tuaj të montimit dhe riparimit e bën pastrimin më të shpejtë dhe më të sigurt. Shpejt dhe në mënyrë efektive largon vajin, yndyrat dhe papastërtitë. Pjesët e trajtuara me këtë produkt janë plotësisht të pastra dhe nuk kanë mbetje rrëshire ose yndyre më vete. Karakteristikat e mira të depërtimit dhe avullimi i kontrolluar pa gjurmë të kimikateve. Heq papastërtitë e vajit dhe yndyrës dhe nuk lë asnjë gjurmë pas.

Pastrues universal për pastrim të shpejtë dhe heqjen e yndyrës nga përbërësit më të vegjël të automjeteve motorike ose industrisë. Përdoret për të hequr njollat nga frenat, dyshemetë, veshmbathjen dhe tekstilet.

Kat. Nr:     2395

Përdorimi: Spërkatni komponentët e kontaminuar dhe lëreni të thahet. Pasi tretësi të jetë avulluar, përbërësit do të jenë të pastër dhe pa yndyrat.

Produkti mund të sulmojë ngjyrat dhe komponentët plastikë. Kontrolloni për pajtueshmërinë përpara se të përdorni.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.