RUST PROTECTION WAX, BROWN/TRANSP. (SPRAY)

Produkt për mbrojtje nga korrozioni në bazë dylli. Shumë e lehtë për t’u përdorur. Për shkak të vetive të shkëlqyera rrëshqitëse të këtij produkti, depërton në çdo hapje që duhet të mbrohet. Kur thahet, shtresa e formuar ka ngjitje të mirë dhe veti jashtëzakonisht të mira të mbrojtjes nga korrozioni. Ka një përmbajtje të lartë të sendeve të forta.

I përshtatshëm për masa parandaluese dhe për të mbrojtur të gjithë komponentët e brendshëm të shasive si: strehimi i timonit, kthesat, sipërfaqet dhe hapja, dhe është gjithashtu ideal për trajtimin e përbërësve të automjeteve, motorit, drejtimit dhe boshtit.

Kat. Nr: 6103

Përdorimi: Sipërfaqet që duhet të trajtohen me Spray Protection Protection Wax Rust duhet të pastrohen paraprakisht. Ndryshku duhet të hiqet. Sipërfaqet duhet të jenë të thata dhe pa papastërti dhe yndyrë dhe gjerësisht pa pluhur. Materiali është më i përshtatshmi për t’u përdorur në temperaturën e dhomës. Shkundni kanaçen fuqimisht. Kur topi bëhet i lirshëm, vazhdoni të tundni kanaçen për një minutë të mëtejshme. Mbajeni kanaçen vertikalisht kur spërkatni dhe spërkatni hollësisht në një distancë prej rreth 20 – 30 cm nga sipërfaqja. Rezistenca ndaj abrazionit dhe gërryerjes rritet me rritjen e trashësisë. Për këtë arsye, procesi i spërkatjes duhet të përsëritet një ose dy herë pas një periudhe të shkurtër.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.