RUST SOLVENT XXL

Tretësirë shumë e shpejtë e korrozionit. Lëshon vida dhe bulona  të mbërthyer në një kohë shumë të shkurtër. Ajo depërton në hapjet më të vogla. Depërton dhe shpërndan ndryshkun.

Karakteristikat e jashtëzakonshme të këtij produkti kontribuojnë në një gamë të gjerë aplikimesh në fabrika dhe punëtori, si dhe automjete motorike.

Kat. Nr:    1611

Përdorimi: Spërkateni në sipërfaqen e aerosolit, spërkatjen e ajrit, sprej pistoletë ose aplikoni duke zhytur,  mefurçë ose duke fshirë.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.