SAW CHAIN OIL 100

Vaj me cilësi të lartë për motorë me zinxhirë 100 është vaj me bazë minerale i formuluar nga vajra bazë të zgjedhur për të arritur lubrifikim tejet të mirë për sharrat elektrike dhe makina të ngjashme me të vogla me sistemet e vajosjes “once-through loss”. Ngjitja e shkëlqyeshme dhe vetitë optimale të lubrifikimit bëjnë të mundur që të gjitha pjesët në lëvizje, siç janë butonat zinxhirorë, të lubrifikohen dhe mbrohen në mënyrë optimale kundër konsumit. Viskoziteti i mirë dhe vetitë e sjelljes në temperatura të ndryshme garantojnë funksionim të besueshëm gjatë gjithë vitit, si në temperaturë të lartë ashtu edhe në temperaturë të ulët të ajrit.

Projektuar për lubrifikimin e të gjitha sharrave me zinxhirë me fuqi të madhe dhe në kushte ekstreme të funksionimit, siç është prerja e drurit të fortë.

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
Saw Chain Oil 100 1277 1 l Canister plastic D
Saw Chain Oil 100 1278 5 l Canister plastic D
Saw Chain Oil 100 2992 5 l Canister plastic D-DK-FIN-N-S
Saw Chain Oil 100 1190 20 l Canister plastic D-GB
Saw Chain Oil 100 1191 60 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.