SEALANT REMOVER

Vulat e  mbyllura ose të ngulitura hiqen brenda një kohe shumë të shkurtër dhe pa ndonjë vështirësi. Thjesht spërkatini ato me sprej dhe hiqni vulën e vjetër. Shpejt dhe thjesht heq vulat dhe vulat e ngurtësuara nga motori dhe pjesët mekanike. Ai gjithashtu përmbahet mirë në sipërfaqet vertikale.

Përdoret në automjete motorike, ndërtimtari dhe makineri bujqësore, si dhe në industri.

Kat. Nr:      2337

Përdorimi: Shkundeni fuqishëm kanaçen përpara përdorimit. Spërkatni mbetjet që duhet hequr nga një distancë prej 20-30 cm dhe lejoni të funksionojë për 5-10 minuta.

Paketimi: 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.