SILICONE SPRAY

Lubrifikant i bazuar në silikon, pa vaj mineral ose përbërës yndyre. Mund të përdoret me plastikë, gomë, metal dhe dru. Aplikim shumë i thjeshtë. Aplikoni një shtresë të hollë në pjesët e trajtuara dhe lëreni të thahet. Heq tingujt e tmerrshëm të plastikës. Plotëson dhe izolon. Ka një erë të këndshme.

Lubrifikant jashtëzakonisht i mirë për dritaret e çatisë dhe shinat e sediljeve, nyjet e karburatorit, si dhe menteshet për dyerdh e dritare. Ky produkt mirëmban plastikën dhe gomën. Ajo eliminon zhurmën e krijuar nga shtresat plastike.

Kat. Nr:     3310

Përdorimi: Spërkatni një shtresë të hollë dhe të barabartë në përbërësit që do të trajtohen dhe përsërisni trajtimin nëse është e nevojshme. Mos punoni në afërsi të zonave të ngjyrosura. Duhet të sigurohet që Silicone Spray nuk është i spërkatur në ushqim ose në komponentë të makinës që vijnë në kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin.

Paketimi: 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.