SPECIAL TEC F 5W-30

Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet Ford. Vaj motori me rrjedhë të lehtë i bazuar në teknologjinë sintetike. Ai parandalon formimin e shtresave, ka një stabilitet ekstrem, zvogëlon humbjet e fërkimit të motorit dhe mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj gërryerjes. Është veçanërisht i përshtatshëm për situatat kur intervalet e ndryshimit të vajit janë më të gjata, dhe kërkesat e motorit janë të larta.

Vaj që përdoret gjatë gjithë vitit për motorët modern me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës, me ose pa filtra për grimcat e ngurta të naftës ose ftohësit e ajrit. Ai aplikohet në lloje të ndryshme të automjeteve të prodhuara që nga viti 2009. Detyrimisht përdoret në automjetet më të vjetra Ford nga 7/1998. I përshtatshëm për prodhuesit e automjeteve të ndryshme: Land Rover, Rover / MG, Jaguar, Mazda dhe Citroën. Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë. Jo i përshtatshëm për VW me interval të zgjatur mirëmbajtjeje (WIV)!

Miratimi:

  • ACEA A5
  • ACEA B5
  • Ford WSS-M2C 913-D
  • Jaguar / Land Rover STJLR.03.5003

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Fiat 9.55535-G1
 • Ford WSS-M2C 913-A
 • Ford WSS-M2C 913-B
 • Ford WSS-M2C 913-C

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Special Tec F 5W-30 2325 1 l Canister plastic Booklet
Special Tec F 5W-30 8063 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec F 5W-30 2326 5 l Canister plastic Booklet
Special Tec F 5W-30 8064 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec F 5W-30 3854 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Special Tec F 5W-30 3856 60 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec F 5W-30 3857 205 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec F 5W-30 20848 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.