Speed diesel additive

Speed diesel aditiv përmban një përzierje të substancave që kanë veti për të pastruar, spërkatur dhe mbrojtur materiale, ndërsa është i formuar për motorë modern, lëndë djegëse dhe kushte të ndryshme të vozitjes.

Shtohet në karburant dizel për të gjitha llojet e motorëve me naftë në makina pasagjerësh dhe kamionë, traktorë dhe makina pune. Ideale për mbrojtjen e motorëve që nuk përdoren për periudha të zgjatura kohe ndërsa gjinden në kushte ekstreme.

 

Kat. nr 5160
Përdorimi
Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.